13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSPRESNA REAKCIJA: Sudijska komisija FSS poručila – Zvezda oštećena u 159. ‘večitom derbiju’!

Objavljeno: 02.03.19 u 21:14

Iako se praktično odmah videlo da je u pitanju greška i da ofsajda nema, evo i potvrde.

Danilo Grujić je nepravedno poništio pogodak El Fardu Bena u prvom poluvremenu derbija.

Kod pogotka Bena u 23. minutu i definitivno nije bilo ofsajda, tvrdi i Zoran Petrović, prvi čovek Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. On je poručio da greška ‘ide na dušu’ drugog pomoćnika Danila Grujića, Milana Mihajlovića.

– Retko se oglašavamo oko sudijskih odluka, ali ono što je snimak pokazao, bez posebne analize, jeste da je Crvenoj zvezdi poništen regularan gol. Ostale situacije, kao što je pogodak Partizana, moraju da se analiziraju, jer se ne vidi ko je odigrao loptu pre nego što je došla do Nikolića. To će se tek analizirati, ako je napadujući igrač igrao loptom to je još jedan ofsajd, rekao je Petrović agenciji Beta.

0
0

13 Komentara

  1. PRE DOSUDJENOG OFSAJDAZVEZDIN IGRAC SIMIC JE IGRAO RUKOM U PARTIZANOVOM SESNAESTERCU PA JE POTOM U NASTAVKU DOSUDJEN OFSAJD.IGRANJE RUKOM ZVEZDINOG IGRACA U SVOM SESNAESTERCU I SAPLITANJE KOSOVICA NIKO NE POM INJE,TU JE SVE REGULARNO?

    0
    0
    Odgovori
  2. Objavite i ko je sve protiv zvezde ostecen, i to expresno, kad ste pametni po pitanju sticenja zvezde budite i prema drugima, bolje vi ugasite FSS jer ne radi svoj posao profesionalno to je ocigledno, hajd lepo u penzije pa na kopanje basti i ciscenje gradskog zelenila.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko vremena im je trebalo da donesu odluku da je Partizan ostecen u poslednja dva derbija?Svaka izjava Binica,Partovica,Kokeza jos vise uvlaci u blato ionako korumpirani fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvetda i partizan bice kaznjeni zbog baklje, zutih kartona i mnogo toga a sudije ce biti kao i uvek nagradjene. Baci grujica u 4 ligu neka sudi pa ce onda ostali da se zapitaju da li vredi biti posten ili ne. Korupciji treba stati na put. Jeste var skupa tehnika ali jedan gol koji oni poniste mogu da vrede i po nekoliko miliona evra.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pitanje za super Hika
    Sta je sa cistim penalom nad Kosovicem i za vas novinarie dali vam je dozvoljeno da stavite tu sliku ili radite po naredjenju velikog gospodara koji lebdi nad Marakanom AV.

    0
    0
    Odgovori
    • То и ја упорно причам. Нико не помиње пенал за Партизан. А био је. Чист. Ал важно да лекције дијеле противници вар-а

      0
      0
      Odgovori
  6. Lijepi je vidjeti kako sudijska komisija radi ekspeditivno i brzo donosi odluke, za svaku pohvalu samo nzm nesto se ne mogu sjetiti da je to bio slucaj u ranijim derbijima….mozda nije bila ostecena ekipa koje je ljubimac drzave lopovluka i prostakluka…..lpovi bre mamu vam jebem cigansture jedne….sram da vas bude…..smisljeno ste sada stavili kao oartizanu pomogli zvezdu pokrali u derbiju koji nista ne odlucuje kad ste vec kupili i ukrali titulu, a posle opet po starom zna se….vidi se koliko su bolji evo vec drugi derbi cupaju zivu glavu da ne bi dobili po usima, ostao im jos kup da stvarno dokazu da su bolji ali bice tesko jer se derbi ne moze kupiti osim ako sudije ne kradu….

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko ste vi ljubomorni i bolesni to je neverovatno. Umetnici u okretanju istine i plasirasiranju lazi. Da se ovo desilo partizanu, 2 godine bi slusali o ovome, cvrcali bi kao mala deca. I umesto da priznate da je sudija pogresio, sve cete da uradite da se “operete”. A sudije su ljudi pa grese, shvatite to jednom…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter