1
Domaći fudbal

NEMA ŠTRAJKA: Iz Partizana demantovane glasine – neko želi da nas destabilizuje pred Zvezdu

Objavljeno: 01.03.19 u 12:38

Prethodnih dana u centru pažnje bila su dešavanja u Humskoj.

Navodno, u taboru crno-belih vlada veoma loša situacija kada su finansijska sredstva u pitanju.

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana je demantovao glasine o štrajku u Partizanu zbog neisplaćenih obaveza, i rekao da je sastanka sa igračima bilo, ali u svojstvu razgovora pred 159. ‘večiti derbi’.

– Apsolutno to nema veze sa istinom. Teška dezinformacija i stvarno ne znam ko želi u ovom trenutku da destabilizuje naš klub pred tako važan meč kakav je duel sa Crvenom zvezdom. Mi jesmo razgovarali sa igračima, ali pored mene, tu je bio i Ivica Iliev. Tema nisu bile plate, već da predočimo koliko je važna ova utakmica za nas. I da svi maksimalno treba da se posvetimo derbiju. Sve ostalo je tendeciozno, i očigledno da nekome odgovara da se plasiraju neistine pred derbi, rekao je Vazura za ‘Kurir’.

0
0

1 Komentara

  1. Nema strajka! Isto kao sto pre neku godinu ne tako daleku sto je radnik iz radne zajednice pokusao da se obesi covek zbog neisplacenih plata dok uprava sebi deli i sakom i kapom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter