0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

PAZITE DA SE NE PREJEDETE: Lalatović objašnjavao igračima Radničkog kako se jedu burgeri (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.19 u 15:10

Veoma dobru sezonu imaju Nišlije, pa je takva i atmosfera među igračima i stručnim štabom.

Stanje na tabeli i rezultatski uspesi razlog su zadvoljstva ljubitelja fudbala u gradu na Nišavi.

Dobra jesenja polusezona ostala je iza igrača niškog kluba, a sa takvim igrama nastavili su i u prolećnom delu. Nakon što je Čukarički savladan na ‘Čairu’, ekipa Nenada Lalatovića je zabeležila i pobedu protiv Vojvodine na ‘Karađorđu’. Nišlije i dalje suvereno drže drugu poziciju na tabeli Superlige, a očekuju ih i mečevi u Kupu Srbije čije će se ovogodišnje finale igrati u njihovom gradu.

Prvotimci Radničkog pripremaju se za subotnji ‘derbi juga’, kada će u njihovom gradu gostovati surdulički Radnik. Nišlije su pred ovaj duel veliki favoriti, ali gosti dolaze sa velikim ambicijama pošto se trenutno nalaze na osmoj poziciji i ‘vise’ u plej-ofu, pa će im svaki bod biti od velike važnosti. Lalatović sa svojim igračima pripremao je poslednje taktičke varijante, a u pauzi od fudbala, oni su razgovarali o raznim temama.

Tako se na današnjem treningu povela priča o burgerima i tome ko od igrača ih koliko može pojesti. U centru pažnje ponovo je bio harizmatički strateg, a kako je to izgledalo i o čemu su pričali možete videti:

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter