1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VUJADIN SAVIĆ: Voleo bih prvenac u ‘večitom’ derbiju

Objavljeno: 27.02.19 u 13:51

Crveno-beli prvotimci nastavljaju pripremu za 159. ‘večiti’ derbi koji se igra u subotu, 2. marta, od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Zvezda dočekuje utakmicu 24. kola Superlige sa devet bodova prednostu u odnosu na Radnički i 15 više od večitog rivala.

– Pripremamo se za večiti derbi, radimo punom parom kako bismo nastavili uspešan niz u prvenstvu. Znamo koliku važnost nosi sa sobom večiti derbi i daćemo sve od sebe da donesemo radost našim navijačima. Našu ekipu krase timski duh i zajedništvo, to se vidi na svakom treningu i na utakmici i to nam donosi uspeh. Pobeda u večitom derbiju bila bi veliki korak ka našem krajnjem cilju, zato smo potpuno fokusirani na subotnji meč – rekao je Vujadin Savić.

Kako ističe, najsrećniji bio bi da mreža crveno-belih u subotu miruje svih 90 minuta.

– Voleo bih da prvenac bude u derbiju. Znamo da je moj primarni posao kao štopera da branim naš gol, ali svakako želim i da pomognem ekipi u napadu. Dugo se priča o mom prvom golu u crveno-belom dresu, svi se malo šalimo na tu temu, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje, da idemo ka cilju osvajanju titule, a ko daje golove zaista nije važno.

Zvezdina prednost će ovog puta biti u navijačima koji će biti brojniji na ‘Marakani’.

– Nema potrebe trošiti reči na opisivanje atmosfere na večitom derbiju. Naši navijači su uvek na visini zadatka. Njihova podrška nas pokreće na terenu, kada čujemo pesmu Delija dobijemo dodatnu snagu, čini mi se da možemo da poletimo na terenu. Nikom nije lako kada dođe na Marakanu, pokazali smo to i u evropskim utakmicama na jesen. Na atmosferu koju prave naši navijači nisu svi navikli, zato je ona naša prednost – poručio je Savić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter