0
Evropske lige

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP O SUKOBU SA HENDERSONOM: To su gluposti!

Objavljeno: 27.02.19 u 21:17

Poslednjih dana govorilo se da ne vlada najbolja atmosfera u svlačionici ‘Redsa’.

Međutim, menadžer tog tima Jirgen Klop odbacio je spekulacije o sukobu sa kapitenom tima.

Za vreme utakmice sa Mančester Junajtedom koja je igrana proteklog vikenda Henderson i Klop su razmenili nekoliko ‘oštrih’ rečenica prilikom izlaska veziste sa terena, a navodno je sukob nastavljen i u svlačionici.

– Možda sam i mogao da vičem u svlačionici, ali on tada nije bio tu, bio je na doping testu. To su gluposti. Ništa se nije dogodilo posle utakmice, sve je bilo u redu. Razgovarali smo o igri i šansama, šta smo uradili, kazao je Klop.

Vezista i nemački stručnjak se nisu ni rukovali prilikom izlaska, što je privuklo veliku pažnju.

– To je bio nesporazum, bilo je evidentno. Kada igrač izlazi sa terena, rukujemo se. Nisam mu rekao da me sačeka, jer sam pričao sa Šaćirijem i Henderseon je otišao. Pozdravio je navijače i zato sam se okrenuo i rekao mu da dođe da se rukujemo. Svi su mi posle rekli, da je želeo da se rukuje sa mnomn, ali da nisam bio spreman. Tako je to sa nesporazumima. Nema tu ništa, zaključio je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter