10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Konačno – ‘rešena sudbina’ Milana Pavkova i Kineza!

Objavljeno: 25.02.19 u 10:41

Kockice sa Kinezima se nisu složile zbog pojedinih finansijskih detalja tako da napadać nastavlja misiju sa crveno-belima u trci za domaće trofeje

Posao nije uspešno finiširan i Milan Pavkov, kako saznaje HotSport bar do leta ostaje igrač Crvene zvezde.

Odluka je definitivno pala pošto kockice sa Kinezima se nisu složile, a Hebei je odlučio da smanji budžet za transfer visokog napadača i odbijeni su uz mogućnost da će priča dobiti nastavak na leto. Finansijski detalji su promenjeni u odnosu na načelan dogovor, koji je bio sklopljen i onda je priča prekinuta, tako da napadač nastavlja misiju sa crveno-belima u trci za domaće trofeje.

Postojalo je interesovanje još klubova iz Rusije i Saudijske Arabije mada im je bilo veliko obeštećenje, koje su mogli samo da plate sa Dalekog istoka. Ovako trener Vladan Milojević ostaje sa još jednim adutom u pokušaju da se osvoji dupla kruna, a svakako da su zadovoljni navijači što će i dalje gledati ljubimca u bojama voljenog kluba.

Za 1485 minuta provedenih na terenu Pavkov je ove sezone postigao osam pogodaka i upisao tri asistencije, a protivničke mreže pogađa u proseku na svakih 181 minut.

0
0

10 Komentara

  1. Ne pamtim da je partizan u svojoj istoriji imao slabiji tim.to ne znaci da ce biti lako.mucicemo se kao protiv surdulice i drugih,jer ovaj tim apsolutno nema igru.

    0
    0
    Odgovori
  2. Борјан – Стојковић, Савић, Милуновић, Родић – Јовичић, Јованчић, Марин, Бен, Јирка – Павков
    Једанаест играча које бих волео лично да видим као стартере на Дербију. Ако Милојевић одабере другачије, сматраћу исправном одлуком човека који је много паметнији од мене.

    0
    0
    Odgovori
    • To, “plavi safire”, vidi se da se razumeš u fudbal! Oni koji su doprineli ponižavajućoj gol razlici u grupnoj fazi LŠ su bili Savić i Stojković, preko kojih smo primili ogromnu većinu od 17 ponižavajućih komada! U timu ti je takođe Jovičić, koji nije u stanju da pravilno doda loptu saigraču na 2 m udaljenosti, a o pasovima unapred da i ne govorimo! Ne znam da li si gledao Zvezdu u grupnoj fazi LŠ?! Ah, kažeš da jesi, e pa onda si video učinak Bena! Bio je potpuno neprimetan, kao da i nije igrao! Svi ovi nabrojani će igrati protiv Partizana a znaš li kakav će im učinak biti?! Isti kao i u LŠ! A, znašli ko će za to biti kriv?! Onaj koji ih postavlja u prvi tim! Ali, u suštini si pogodio sastav Zvezde, koji će sastaviti “trener godine”! Samo što u timu “trenera godine” neće biti Jirka i Pavkov ali će zato igrati Boaći, koji se dokazao u Kini lao rezerva!

      0
      0
      Odgovori
      • И ти си ми стручњак. Стварно не знам шта та незналица Милојевић ради у клубу поред таквих као што си ти и теби слични. Када будеш посматрао екипу као цјелину (у дефанзиви и офанзиви) онда можда направиш мали помак у своме незнању (како кажу: знати да не знаш је добро, можда ћеш некада и знати нешто и никада баш све; не знати да не знаш – а правити се да знаш: ту нема даље, већ тако као сада ти). Вјеруј ми на ријеч: Клоп, Мурињо, Капело и да не набрајам даље су свијесни да не знају све о фудбалу што укључује „психологију екипе и тимског духа“ и много тога још. Али зато имамо са друге стране тебе и сличне који баш све знају и мени није јасно гдје се кријете. Морао сам….

        0
        0
        Odgovori
      • Ја се у фудбал не разумем ни 2%. Не мислим да сам побрао сву памет играјући ,,Фудбал Менаџер“ где сам са Звездом освојио све што се може освојити. Сматрам да је Владан Милојевић најбољи тренер који је водио Звезду од када ја пратим фудбал, а памтим од 2000. Оно што ме занима, као тоталног лаика, је борбеност. Битно ми је да, док гледам Звезду, видим екипу која не клоне духом када губи и која игра максимално дисциплиновано и фокусирано када води. И наравно, када се на крају утакмице сабирају голови, битно ми је да на Звездином конту видим 1 више. Мени, као навијачу Звезде, је Владан Милојевић улепшао ових годину и по дана. Да остане у Звезди и да Звезда са њим следеће сезоне испадне из лиге, за мене ће ГОСПОДИН МИЛОЈЕВИЋ бити најбољи Звездин тренер у 21. веку.
        ПОЗДРАВ!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter