0
Evropske lige

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP: Očekujem da Ole ostane u Junajtedu

Objavljeno: 22.02.19 u 17:54

Mančester Junajted i Liverpul odigraće meč u okviru Premijer lige u nedelju, a pred duel velikih rivala trener „redsa“ Jirgen Klop prokomentarisao je situaciju na klupi „crvenih đavola“.

Solskjer je od dolaska na klupu Junajteda posle otkaza Žozeu Murinju u decembru na 13 utakmica slavio 11 puta, pa je Klop istakao da je impresioniran učinkom Norvežanina:

– Ima kvalitet i ima sreće. Sada je tu, i iskreno, ne sumnjam da će ostati na klupi i naredne godine, rekao je Klop.

– Možete li da zamislite da posle ovakvih igara promene trenera? Pa i taj trener će da izgubi utakmicu. Ole zaslužuje posao, uradio je sve što može kako bi ekipa bila uspešna, rekao je Klop.

Potom je dodao:

– Kada sam ja prešao iz Majnca u Borusiju DOrtmund, mnogi su rekli da nemam iskustva. Istina, ali to nije nešto što se kupuje. Morate da ga steknete. Ole je dobio priliku jer je bivši igrač Junajteda, to je jasno, da nije ne bi došao iz Norveške, ali kad dobijete priliku, morate da probate da je iskoristite, rekao je Klop pred jedan do najvećih izazova za njegovu ekipu u borbi za titulu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter