0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

‘BOMBA’ NA ‘OSTRVU’: Fulam je odbio prvu ponudu za Mitrovića, evropski velikan veruje da neće moći drugu…

Objavljeno: 20.02.19 u 15:35

Mediji na ‘Ostrvu’ sve više bruje o tome da Aleksandar Mitrović na leto napušta Fulam, a to je moglo da se dogodi i pre 20 dana.

Aleksandar Mitrović je veoma cenjen u Premijer ligi, o tome govore današnje vesti sa ‘ostrva’ u kojima se navodi da je Fulam odbio ponudu tešku 35 miliona evra za Srbina. Ona je na ‘Krejven Kotidž’ stigla iz Londona od Totenhema.

Naime, ‘pevci’ su tokom zime ostali bez povređenih Harija Kejna i Dele Alija, te napad čine krilni fudbaler Heung-Ming Son i vremešni Fernando Ljorente. Mauriso Poketino želeo je da dovede novog, mlađeg, napadača i izbor je pao na Mitrovića. Ipak, Fulam je odlučio da mu je Srbin neophodan u borbi za opstanak.

Ipak, kako je on sve neizvesniji, to jest kako se crno-beli sve više približavaju povratku u niži rang, tako se pojačavaju glasine da bi Aleksandar Mitrović već na leto mogao na ‘Vajt Hart Lejn’. Naravno, tada se Fulam ne bi mnogo pitao, a ‘pevci’ bi opet mogli i da smanje obeštećenje.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je u Fulam stigao iz Njukasla za 20 miliona funti. Podsetimo, Srbin je zimus imao ponudu Kineza, Gaungžu je nudio 55 miliona evra, ali je i ta ponuda odbijena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter