1
Domaći fudbal

SVETOZAR MIJAILOVIĆ: Zvezda jedva čeka da VAR bude implementiran!

Objavljeno: 19.02.19 u 18:55

Najavljeno je danas da bi VAR sistem mogao da zaživi u Superligi Srbije u sezoni 2021/2022, a tim povodom oglasila se Crvena zvezda.

Naime, na današnjem sastanku odlučeno je da FS Srbije i Zajednica Superlige naprave Radnu grupu od po četiri čoveka koja će raditi na uvođenju VAR sistema u srpski fudbal. Na sastanku koji je inicirao Partizan pojavili su se svi učesnici Superlige Srbije sem Crvene zvezde i tri člana Prve lige Srbije. Ipak, nešto kasnije ovim povodom se oglasio predsednik šampiona Srbije Svetozar Mijailović.

– Crvena zvezda je uvek bila za uvođenje VAR tehnologije u srpski fudbal. Želimo da se suđenje u Superligi podigne na što viši nivo. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo da VAR bude iplementiran – rekao je Mijailović.

Po prvim procenama VAR u srpskom fudbalu bi mogao da zaživi tek za dve godine, ranije samo ako se pojedini klubovi plasiraju u evropska takmičenja Ligu šampiona i Ligu Evrope. Podsetimo, timovi koji budu igrali plej-of za Ligu šampiona moraće da imaju VAR sistem.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter