0
Evropske lige

PROSINEČKI ODSTRANIO VRANJEŠA: Nema mesta aferama u reprezentaciji

Objavljeno: 19.02.19 u 19:02

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je danas da više ne računa na fudbalera Anderlehta Ognjena Vranješa. 

Bosanski defanzivac je ove sezone odličan u dresu Anderletha. Međutim, kontroverze van terena dovele su do toga da za njega nema mesta u reprezentaciji. U poslednjih nekoliko godina bio je na udaru najvatrenijih navijača Bosne i Hercegovine zbog tetoviranja mape Republike Srpske i Momčila Đujića. Nakon velike prašine odlučio je da prekrije tetovaže, ali je mu se o glavu nakon toga obila navodna afera sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom

Ognjen je sam sebe diskvalifikovao iz reprezentacije. Fudbaler koji predstavlja reprezentaciju mora se dokazivati na terenu, ali i van njega. Žao mi je, ali je tako, Savez je reagovao i osudio njegove postupke pre izvesnog vremena. Ušao je u sukob sa navijačima, tetovaže, afere. Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države koju predstavljamo, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju, ističe Prosinečki

 Vranješ je igrao za Borac iz Banja Luke, Crvenu zvezdu, Šerif Tiraspolj, Krasnodar i Spartak u Rusiji, Elazigsport i Gazijantem u Turskoj, španski Sporting Hihon, opet se vratio u Rusiju u redove Tomska, potom je bio član grčkog AEK iz kojeg je letos prešao u Anderleht za 3 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter