1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA STANICA ZA SRPSKOG STRUČNJAKA: Posle Olimpije stigao poziv iz Emirata!

Objavljeno: 19.02.19 u 19:13

Posao bi narednih dana mogao da bude realizovan…

Jesenas je na stolu srpskog trenera bila ponuda iz Austrije, a sada je moguc nastavak karijere u Aziji

Došao je u Olimpiju zajedno sa Ilijom Stolicom, a posle odlaska perspektivnog trenera ‘zmajčeke’ je predvodio Aleksandar Linta. Pod njegovom palicom stigli su do završnih kvalifikacija za Ligu Evrope i na poslednjem koraku su zaustavljeni od Spartaka iz Trnave. Ipak, epizoda u Ljubljani je kasnije završena zbog drugačije vizije u odnosu na gazdu Milana Mandarića i ubrzo je stigao poziv od jednog prvoligaša iz Austrije. Kada se činilo da je anagažman sklopljen problem je ispao oko licence, pošto Linta ima ‘nacionalu’ i čeka da završi za ‘profi’, koja se priznaje u Evropi.

FOTO: Privatna arhiva

Dolazile su ponude iz Kine za vođenje mlađih kategorija, pošto je Linta radio taj posao sa reprezentativnim selekcijama Srbije, a pre nekoliko dana stigao je i poziv iz Emirata. Ako se poklope kockice uslediće misija u Dubaiju, a konačan rasplet bice poznat uskoro. Zemunac je tokom karijere bio prvi saradnik Stolice u Voždovcu i Vojvodini.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter