0
Domaći fudbal

FUTSAL: Banjica bolja od Kolubare, brazilski potez Vasovića (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.19 u 15:33

Odigrani su svi mečevi Prve i Druge futsal lige Srbije, Ekonomac je nedodirljiv u ‘eliti’, dok je Banjica u drugoj otvorila sezonu pobedom.

KMF Banjica je u SC ‘Voždovac’ na Banjici dočekala Kolubaru i slavila sa 5:3. Bio je to meč u kom su gosti iz Lazarevca poveli golom Kaličanina u 10. minutu. Ipak, samo tri minuta kasnije izjednačio je Krstić. Rezultatom 1:1 otišlo se na poluvreme.

U drugom smo videli pravi vatromet, Banjica je Kanjevca povela u 25. minutu. Ristanović je u 33. minutu povisio na 3:1. Najlepši potez utakmice videli smo u 35. minutu kada je futsaler Banjice Anto Vasović, sin proslavljenog vaterpoliste Jugoslava Vasovića, prijemom na brazilski način iz igre izbacio svog čuvara, potom loptu poslao na drugu stativu, a Stefanu Dimčiću nije bilo teško da pogodi – 4:1 (možete pogledati na 1:32 snimka). Kolubara se golom i posle sa penala vratila u igru, ali je posle odbranjenog drugog penala od strane sjajnog golmana Destanija, Dimić postavio konačnih 5:3.

U Prvoj futsal ligi nije Ekonomac je ponovo dominirao i sa 7:1 je nokautirao Vinter sport. Drugoplasirana Nova Pazova doživela je težak poraz od Vranja 6:2, čime su se Kragujevčani obezbedili na prvom mestu.

FOTO: Srbijasport
FOTO: Srbijasport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter