0
Evrokupovi

SERHIO RAMOS SE PRAVDA: Nisam namerno zaradio žuti karton!

Objavljeno: 16.02.19 u 13:05

Kapiten Real Madirda Serhio Ramos nalazi se pod istragom UEFA pod navodom da je namerno zaradio drugi žuti karton kako bi očistio na vreme moguću suspenziju.

Rigorozna je UEFA, to najbolje na svojoj koži oseća Serhio Ramos. Kapiten Reala optužen je da je pred kraj meča Lige šampiona sa Ajakosm namerno napravio žuti karton kako bi propustio revanš na ‘Santjago Benrabeu’ i bio čist za četvrtfinale. ‘Kraljevski klub’ je slavio u Amsterdamu sa 2:1, te se smatra da je već obezbedio plasman dalje. Zato se Ramos optužuje za namerno oštro fauliranje Kaspera Dolberga. Iskusni štoper se danas branio povodom tih optužbi.

– Bio sam svestan da mi je to četvrti karton u Ligi šampiona i da neću biti u kombinaciji za naredne meč. Slagao bih da sam rekao da nisam znao za suspenzuju, međutim, isto tako nisam imao izbora, morao sam da fauliram Dolberga. Baš na to sam i mislio kad sam posle meča rekao da nekad u fudbalu morate da posegnete za teškim odlukama – ‘prao’ se Ramos.

Serhiju Ramosu ista suspenzija preti u Primeri, te medije zanima hoće li iskusni štoper zaraditi karton sutra protiv Đirone kako bi se očistio za ‘El Klasiko’ koji se 2. marta igra u Madridu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter