0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Macva v Crvena Zvezda from left Slavoljub Srnic goalkeeper Milan Borjan Nenad Krsticic Vujadin Savic Marko Gobeljic Filip Stojkovic Milan Jevtovic Veljko Simic Milos Degenek Sabac, 28.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDAŠI SPREMITE SE: ‘Rafal’ potpisa na Marakani – ljubimac navijača prati Jovičića, a onda će uslediti ono što se dugo čekalo…

Objavljeno: 15.02.19 u 13:59

Nekoliko veoma bitnih ugovora je potpisano ili će biti narednih dana.

Nakon Filipa Stojkovića, Milana Pavkova, Vujadin Savića i danas Branka Jovičića, još jedan je potpisa.

Zvezdin univerzalac i jedan od bitnih šrafova u rotaciji Vladama Milojevića, Marko Gobeljić potpisao je novi ugovor sa crveno-belima. Od kada je došao iz Kruševca, svojom borbenošću i požrtvovanjem kupio je srca navijača, a dobrim igrama zaslužio je novi ugovor koji će kao i Jovičićev trajati do 2021. godine. Nagrada za dobre partije u prethodnih godinu i po dana ogledaće se i u finansijskom delu, pa bi po slovu novog ugovor Gobeljić trebalo da zarađuje 200 hiljada evra godišnje.

FOTO: STARSPORT

Pored njega, u toku sledeće nedelje ugovor će biti produžen i sa Milanom Borjanom. Mesecima iz nas dosta se pričalo o tome, a golman nacionalnog tima Kanade na tu priču stavio je tačku izjavom da svoju budućnost vidi u Ljutice Bogdana. Borjan ugovor produžava na četiri i po godine, tačnije do juna 2023. godine.

FOTO: STARSPORT

Premijeru novih igrača crveno-beli imaće sutra u prvom kolu prolećnog dela sezone, kada na njihovom stadionu gostuje Vojvodina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter