0
Evrokupovi

BURA SE NE STIŠAVA: Hoće li UEFA reagovati, Ramos šokirao izjavom posle utakmice protiv Ajaksa – pa je naglo promenio!

Objavljeno: 14.02.19 u 10:41

Dosta kontroverzan meč odigran je sinoć u Amsterdamu.

Real Madrid je pobedio Ajaks rezultatom 2:1 uz nekoliko krajnje čudnih odluka sudija.

Pre svega poništen pogodak Taljafika, čini se nepravedno, da bi nakon utakmice svojom izjavom pravu buru podigao Serhio Ramos. Defanzivac je priznao da je namerno dobio žuti karton kako bi u revanšu odradio suspenziju i izbegao rizik od iste u narednoj rundi nokaut faze Lige šampiona, pod uslovom da Real prođe.

– S obzirom na rezultat, lagao bih kad bih rekao da nisam namerno dobio karton. Nije da potcenjujem protivnika, niti mislim da je sve gotovo, ali u fudbalu moraš da donosiš teške odluke, rekao je posle utakmice Ramos.

Svativši da je pričao o onome što se u modernom fudbalu radi, ali i ne priča, španski fudbaler je ‘promenio iskaz’ putem društvenih mreža:

– Želim da razjasnim da me više nego bilo koga drugog boli to što neću igrati u revanšu. Ne, nisam dobio karton namerno, kao što nisam ni onaj protiv Rome u prethodnom meču Lige šampiona. U utakmici sa mnogo tenzija moraš da odlučuješ u sekundi, danas smo najboljim odlukama izvojevali pobedu, najgora je bila ta što neću moći da igram u revanšu… Biću samo još jedan navijač sa tribina, napisao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter