0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

RADOVAN KRIVOKAPIĆ: Neću da trošim reči na Zvezdu, očito je koliko su iznad svih nas

Objavljeno: 13.02.19 u 18:00

Nakon uspešno odrađenih priprema, Vojvodina u subotu nastavlja sezonu na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Izabranici Radovana Krivokapića su danas u Novom Sadu sa 5:0 porazili Slobodu.

– Moj generalni utisak nakon pripremnog perioda je zadovoljavajući. Jako je bilo bitno da uspostavimo sistem igre koji funkcioniše, što ste i danas mogli da vidite. Ide to nekim svojim tokom, iako naravno, i dalje ima mnogo prostora za napredak. Iz tog razloga, još ranije sam govorio da nije toliko bitno ko igra, a igrači sa manjom minutažom su danas dobili priliku da pokažu šta mogu i pokazali su da na njih mogu ozbiljno da računam, kaže Krivokapić.

Krivokapić će se ovog proleća itekako osloniti na ‘domaće’ igrače pošto na listi prvotimaca Vojvodine ima čak 17 igrača koji su prošli kroz školu ‘Ilija Pantelić’.

– Drago mi je što se to primećuje i što svi navijači Vojvodine dele mišljenje da klub polako vraća svoj prepoznatljivi identitet. Ja sam to još ranije istakao i želim da to sprovedem u delo, a danas smo imali priliku da vidimo i kako to izgleda u praksi. Nadam se da će i u budućnosti moja ideja biti ispraćena od strane rukovodstva kluba, kako bismo zajedno uspeli da vratimo Vojvodini taj preko potrebni identitet, ističe šef struke Novosađana.

Motiv više na startu drugog dela šampionata jeste rivalstvo sa Crvenom zvezdom i šansa da upravo Novosađani crveno-belima nanesu prvi prvenstveni poraz.

– Ne bih trošio reči na Crvenu zvezdu, jer svima je jako dobro poznato kakav je to klub i koliko su iznad svih u ovom trenutku. Gledam nas i to kako ćemo mi da izgledamo i igramo, a nadu niko ne može da nam oduzme. Vredno radimo na treninzima, pričamo dosta i svi jedva čekamo da prvenstvo počne. Imamo težak raspored, ali ići ćemo od meča do meča i probati da pružimo maksimum, a prva utakmica je nekako uvek najlepša za igranje. Naravno da u tom meču imamo šta da izgubimo, jer u igri su tri boda, ali ipak, tamo idemo bez nekog velikog opterećenja. Želimo da igramo fudbal, a ukoliko protivnik bude bio bolji, sportski ćemo mu pružiti ruku, rekao je Krivokapić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter