0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SRBI DOMINIRAJU U LIGI EVROPE: Dva naša sudijska tima sude u šesnaestini finala!

Objavljeno: 12.02.19 u 17:25

Veliko priznanje za srpsku sudijsku organizaciju stiglo je iz UEFA, pošto će dva naša sudijska tima suditi u šesnaestini finala Lige Evrope.

Povici na sudije u srpskom fudbalu su svakodnevni, a iz Evrope stiže nam prizanje. Dva naša sudijska tima deliće pravdu u šesnaestini finala Lige Evrope. Prvi tim čini Milorad Mažić sa Daliborom Đurđevićem, Milovanom Ristićem, Danilom Grujićem, Igorom Stojiljkovićem i Nemanjom Petrovićem, oni će suditi utakmicu između Ciriha i Napolija koja se igra u četvrtak.

Drugi tim čine glavni sudija Srđan Jovanović i njegove kolege Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Lazar Lukić i Zoran Široki. Oni će pravdu deliti na utakmici između BATE Borisova i Arsenala. Jovanoviću ovo nije prvi put da sudi meč Lige Evrope, ove sezone je već ‘svirao’ na duelu Dudelanža i Milana.

Evropsku karijeru je počeo sudeći utakmice kvalfikacija za EP za igrače do 17 godina, a bio je glavni arbitar meča polufinala omladinske Lige šampiona između Čelsija i Porta prošle sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter