0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Udariće Partizan na Budućnost, Siti na Čelsi i Bobi na Lebrona

Objavljeno: 10.02.19 u 08:56

Veoma bogat televizijski program pripremljen je za današnji dan.

Pored velikog broj fudbalskih mečeva, tu su i kvalitetnki košarkaški dueli, pre svega derbi 19. kola ABA lige, ali i NBA.

Na prvom kanalu Sport kluba možete pratiti dva duela engleske Premijer lige, od 14.30 časova meč između Totenhema i Lestera, a od 17 sati derbi između Mančester Sitija i Čelsija. Pored ova dva, tu je prenos utakmice Atletik Bilbao između Bilbaa i Barselone od 20.45. Utakmicu NBA lige između Filadelfije i Los Anđeles Lejkersa možete pratiti na trećem kanalu ove televizije od 21.30 sati.

Kada je prvi kanal Arene sport u pitanju, u centru pažnje je duel između Partizana i Budućnosti od 19 časova, a na istom kanalu od 17 sati je prenos utakmice Cedevita – FMP.

Kada je fudbal u pitanju ova televizija od 12.30 prenosiće meč Bolonja – Đenova, od 15 Torino – Udineze, a od 21 Nica – Lion. Na drugom kanalu Arene od 18 sati je prenos utakmice između Sasuola i Juventusa, a od 20.30 između Milana i Kaljarija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter