0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Pogba i ‘crveni đavoli’ pregazili Fulam, Mitra i Markeca sada samo čudo spasava (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.19 u 15:35

U 26. kolu Premijer lige Mančester junajted je kao gost pobedio Fulam 3:0 (2:0), čime je trenutno preuzeo četvrto mesto na tabeli, tim iz Londona u ‘kanalu’.

Nije za Mitra i drugare meč sa ‘crvenim đavolima’ bio idealan za vađenje, ali bi bod na ‘Krejven Kotidžu’ bio kao kuća. Ipak, kaznena ekspedicija Ole Gunara Solskjera prošetala se Londonom na krilima Francuza Pola Pogbe i Antonija Marsijala.

Mada početak utakmice nije slutio na katastrofu Fulama. Igrao se 2. minut utakmice kada je Vieto šutirao, a lopta zamalo otišla pored gola. Samo dva minuta kasnije priliku je imao Mitrović, ali je i on kao kolega Argentinac bio neprecizan. Kazna je usledila u 14. minutu kada je Marsijal fenomenalno asistirao u prostor do Pogbe, a ovaj iz nimalo lake situacije je uspeo da matira Serhija Rika – 0:1.

Samo devet minuta kasnije ‘crveni đavoli’ su poveli sa 2:0. Pogrešio je Mitrović pred protivničkim golom, loptu mu je oduzeo Džons, uposlio je Marsijala koji je sam sa loptom pretrčao jedno 60 metara, pobegao dvojici defanzivaca Fulama i pogodio za – 0:2.

Fulam je nokautiran u 65. minutu kada je posle sporne situacije i starta Le Maršana nad Matom sudija Tirni pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Pogba za – 0:3. Prvu šansu da ublaži poraz Fulama imao je Mitrović u 73. minutu, kao i nešto kasnije Babel u 77. minutu. Na kraju promene rezultata nije bilo, Nemanja Matić je igrao 90 minuta kod pobednika i zaradio je žuti karton, baš kao i Mitrović zbog gurkanja sa De Heom koje će te moći uskoro da vidite na našem sajtu. Lazar Marković nije bio ni na klupi Fulama.

Mančester junajted se ovom pobedom popeo na četvrto mesto na tabeli sa bodom više i utakmicom više od Čelsija, dok Fulam od ispadanja samo čudo može spasiti, tim iz Londona je 19. sa svega 17 osvojenih bodova, sedam manje od prvog iznad crte Barnlija.

PREMIJER LIGA, 26. KOLO:

Subota
Fulam – Mančester Junajted 0:3 (0:2)
/Pogba 14 i 65 pen – Marsijal 23/
16.00 Hadersfild – Arsenal
16.00 Kristal Palas – Vest Hem
16.00 Liverpul – Bornmut
16.00 Sautempton – Kardif
16.00 Votford – Everton
18.30 Brajton – Barnli

Nedelja

14.30 Totenhem – Lester
17.00 Mančester Siti – Čelsi

Ponedeljak
21.00 Vulverhempton – Njukasl

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter