0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League Group H season 2017-2018 Crvena Zvezda v Bate Borisov Mirko Ivanic (L) and Nemanja Milunovic (R) Beograd, 14.09.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA POTVRDILA: Stigao Ivanić! (FOTO)

Objavljeno: 08.02.19 u 14:00

Mirko Ivanić je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde.

Ofanzivni vezista je sa šampionom Srbije potpisao ugovor na tri i po godine.

– Srećan sam jer sam postao deo Crvene zvezde. Još sam pod utiskom, emocije su veoma jake. Dres koji sam zadužio predstavlja čast i obavezu da se pokažem u što boljem svetlu. Sa nestrpljenjem čekam da mi se saigrači priključe kao i debi u crveno-belom dresu. Nadam se da ćemo odličnu jesen ukrasiti duplom krunom, a onda ponoviti izlazak na najsjajniju evropsku pozornicu, istakao je Ivanić za zvanični sajt kluba.

On će u Crvenoj zvezdi nositi broj osam.

Podsetimo, pre Ivanića, redove šampiona Srbije pojačali su Milunović, Vidić, koji je prosleđen na pozajmicu Zemunu, Vulić, Vukanović, Gajić i Jirka, čiji je transfer bio još letos ozvaničen, ali je jesenji deo proveo na pozajmici u matičnom Spartaku iz Trnave.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter