1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 FK Partizan-Pocetak Prolecnih Priprema Beograd, 09.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POSLEDNJA PROVERA: Partizan uz dva isključenja ‘na mišiće’ do pobede nad Mladosti (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.19 u 14:48

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti iz Doboja rezultatom 2:0 golovima Rikarda Gomeša sa penala i Svetozara Markovića. Crvene kartone dobili Nemanja Nikolić i strelac prvog gola, Gomeš.

Izašli su ponovo crno-beli u mešanom sastavu jer je trener Zoran Mirković želeo da još jednom isproba sve varijante, ali ga je u tome poremetilo četvrto isključenje na pripremama, pošto je Nemanja Nikolić do 40. minuta dobio dva žuta kartona.

Zbog toga ga je na terenu zamenio Armin Đerlek.

Sem toga, uzbuđenja nije bilo u prvom poluvremenu, ali ni u drugom. Imao je Partizan loptu u nogama, no prilika nije bilo, sve do 75. minuta, kada je Rikardo Gomeš sa penala pogodio za 1:0, da bi nedugo potom i Svetozar Marković posle kornera i gužve u kaznenom prostoru prosledio loptu u mrežu i potvrdio pobedu svog tima.

(Youtube/Danas Conference Center)(Youtube/Danas Conference Center)

U samoj završnici meča i Rikardo je morao u svlačionicu nakon što je za dva minuta dobio dva žuta kartona.

Partizan: Stojković – N. G. Miletić, Marković, Valijente, N. R. Miletić – Kosović, Zdjelar, Zakarić, Stevanović, Nikolić – Gomeš

Mladost: Velić, Isaković, Marković, Horić, Nikolić, Bojo, Velbek, Atajić, Anđušić, Arežina, Fanimo

0
0

1 Komentara

  1. Partizan ce treci i ostati, jednostavno nemaju kvalitet za vise, nije ni Radnicki bolji od njih ali kod njih je atmosfera pozitivna jer su u ovoj poziciji…a u partizanu je negativna takodje zbog pozicije…jesnostavno, radnicki ulazi sa 110% u svaku utakmicu jer ih napale kao konje a u partizanu je negativna energija. A Zvezda je druga dimenzija za nasu ligu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter