1
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

‘PARNI VALJAK’ BEZ MUNICIJE: Grof Božović ‘uspavao’ Partizan

Objavljeno: 06.02.19 u 16:48

Fudbaleri Partizana su u četvrtoj pripremnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku remizirali bez golova protiv ruskog tima Krila Sovjetov.

Posle dva uvodna poraza minimalnim rezultatom i potom pobede nad Šahtjorom iz Donjecka od 2:0, crno-bele je na test stavio tim koji sa klupe predvodi Miodrag ‘Grof’ Božović, bivši trener Crvene zvezde.

Oba tima su istrčala na teren u kombinovanom, a posebno Partizan za koga se čak se može reći i u rezervnom sastavu. Na pozicijama krila su igrali igrači koji su po vokaciji bekovi, Gabrijel Enake i Slobodan Urošević, a i vezni red kao i napad sa Dejanom Georgijevićem retko će tokom prolećne sezone biti u ovakvoj postavci.

Verovatno baš zbog toga, utakmica je odigrana u prilično tvrdom odmeravanju snaga, bez puno šansi, lepih poteza i kreativnih akcija. Prava uspavanka koju su tokom prvih 45 minuta ‘razbijene’ po jednom na obe strane.

Najpre je u 16. minutu ruski tim imao šansu, ali je Ostojić uspeo da interveniše pred praznom mrežom, dok je veliku priliku u finišu prvog dela imao Zoran Tošić na asistenciju Georgijevića, ali je golman ukrotio taj pokušaj.

Ništa značajno se nije promenilo ni u nastavku, čak se može reći da je intenzitet igre dodatno pao, te je viđeno još manje uzbuđenja.

U finišu meča Zlatan Šehović i Miroslav Vulićević su dobili po drugi žuti, odnosno, crveni karton. I ovog puta, kao i kada je pre par dana crveni karton dobio Radivoj Bosić, usledilo je isključenje sa pravom izmene.

Jedino pravo uzbuđenje i poslednja šansa za promenom rezultata viđena je pred golom ruskog tima, ali posle velike gužve i panike kod golmana Rižikova, lopta ipak nije završila u mreži.

Partizan: Kljajić (od 66′ Popović) – Vulićević (od 79′ Stevanović), Ostojić, Pavlović, Šehović (od 48′ Bosić) – Smiljanić – Enake, Đerlek (od 66′ Šćekić), Tošić, Urošević – Georgijević (od 66′ Rikardo)

Krila: Rižikov – Čičerin, Rohelj, Samardžić, Denisov, Timofejev, Šiškin, Samedov, Kanunikov, Žano, Šejdaev.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter