Da li crno-beli imaju razloga da budu zadovoljni aktuelnim sastavom?

Nije Partizan ove zime bio preterano aktivan na transfer pijaci, stigli su samo Musa Ndže, Dejan Georgijević i mladi Radivoj Bosić, a bilo je i nekoliko promašaja, odnosno, igrača koji su se odlučili za neke druge puteve, poput Tokmana Nguea ili Milana Gajića.


Međutim, sportski direktor Ivica Iliev ne očajava i smatra da Partizan može sa aktuelnim timom da nastupi u prolećnom delu sezone.

– Mislim da imamo dovoljan broj igrača, važno je što su svi na okupu i što se svi dobro poznaju, već se vidi i neki automatizam, ekipa izgleda kao da je dugo zajedno, što nije bio slučaj u prethodnih šest meseci – istakao je Iliev za TV Arena Sport.

– Prelazni rok je živa stvar, ali kako sada stvari stoje, imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima. S druge strane, ne žeilmo da radimo na silu sada. Nismo doveli igrača koji nam je bio potreban, to je prošlo i sada da na silu nešto radimo, bilo bi pogubno.

Iliev se dotakao i višemilionske ponude za Rikarda Gomeša o kojoj se pisalo.

– Pored te ponude za Rikarda, bila je i jedna ponuda velikog turskog tima za Zakarića, ali kada je već Janković završavao, nismo mogli da dozvolimo da i Zakaru prodamo.

– Za Rikarda smo učinili sve da ga zadržimo. Ovo je samo poslednja ponuda bila od četiri miliona, stizale su i u prethodnih mesec i po ponude koje su bile niže od te. Na kraju je bio ozbiljan napad, uspeli smo da ga odbijemo i želimo da Rikardo na proleće bude još bolji i ubojitiji o istakao je Iliev.