Klub iz Ljutice Bogdana doveo je novog desnog beka.

Član mlade reprezentacije prešao je iz redova francuskog Bordoa u Crvenu zvezdu.


Kako je to još ranije najavio naš portal, nekadašnji igrač OFK Beograda sa crveno-belima je potpisao ugovor na tri i po godine, uz mesečnu platu od 30 hiljada evra. Aktuelni ugovor koji je imao sa francuskim klubom trajao je još godinu i po dana, ali su čelnici tog tima rešili da Gajića puste bez obeštećenja, uz procente od 20 do 30 odsto od naredne prodaje. U kompletiranju čitavog aranžmana i dolaska Gajića u Beograd posredovao je poznati fudbalski menadžer Rade Ćaldović.

– Završili smo posao na zadovoljstvo oba kluba i igrača. Ovo je pravi potez za nastavak njegove karijere, u kratkoj izjavi za HotSport poručio je Ćaldović.

Momak koji se okitio zlatnom medaljom sa ‘orlićima’ na Novom Zelandu, narednog leta sa selekcijom do 21 godine igraća na Evropskom prvenstvu, a na pragu je i A tima. Ovo će biti idealna prilika da se Gajić nametne selektoru Krstajiću mečevima u Superligi, a povodm transfera on se oglasio porukom na Insgagramu.

– Ostvaren dečački san! Otvaramo novo poglavlje sa velikom ambicijom i željom da usrećujemo armiju crveno-belih navijača! Vidimo se uskoro na Marakani, napisao je Gajić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostvaren dečački san! ✔️ Otvaramo novo poglavlje sa velikom ambicijom i željom da usrećujemo armiju crveno belih navijača! 🔴⚪️🔴 Vidimo se uskoro na Marakani👋

A post shared by Milan Gajic (@milan_g2) on

Pre nego što se otisnuo u Francusku, Gajić je prošao omladinsku školu i afirmaciju stekao u redovima ‘romantičara’ sa Karaburme.