3
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

DRUGI PORAZ PARTIZANA: Krakovija sa bele tačke do pobede, crno-beli još uvek bez gola u Antaliji (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.19 u 16:49

Poljski tim je naneo drugi poraz Partizanu na pripremama.

Jedini gol viđen je u 64. minutu kada je iz jedanaesterca pobedu Krakoviji doneo Kabrera.

Veoma dinamičan fudbal u prvom poluvremenu. Ređale su se prilike na obe strane, a nekoliko puta je lopta prolazila veoma blizu okvira gola ili završavala na samom okviru. Puno bolje izgledala je igra crno-belih u odnosu na prvu proveru, kada je istim rezultatom Partizan izgubio od Slovana.

Do 60. minuta crno-beli su bili ubedljivo bolji rival na terenu, ali se tada desio veliki preokret. Usledile su kolektivne izmene, te su priliku dobili oni igrači koji nisu započeli utakmicu. Među njima i pojačanje iz Crvene zvezde, Radivoj Bosić kom je trebalo svega minut da utakmicu i završi.

FOTO: FK PARTIZAN

Jedan, pa drugi oštar start mladog fudbalera bio je signal norveškom sudiji da ipak treba da ga isključi, što se desilo već u 62. minutu. Kako se radi o pripremnoj utakmici, crno-beli nisu ostali sa igračem manje na terenu već se u igru vratio Goran Zakarić koji je igrao prvih sat vremena.

Samo minut nakon bizarnog poteza Bosića, još jedan nešto oštriji start i opravdano dosuđen penal za Krakoviju. Slobodan Urošević je kao poslednji igrač odbrane sa leđa oborio čuvara, da bi sa kreča Filipa Kljajića nadmudrio Kabrera. Za razliku od prethodnog dela utakmice, nakon primljenog kola crno-beli gotovo da nisu imali nijednu pravu priliku da izbegnu drugi poraz u Antaliji.

(Izvor: YouTube/

Danas Conference Center)

Partizan – Krakovija
Stadion: Teren agencije Fanatik u Beleku
Gledalaca: 100
Glavni sudija: Gevorg Yechoyan
Strelac: Kabrera 64′ (penal)
Žuti kartoni: Pavlović, Vulićević, Smiljanić (Partizan), Gol , Dimun (Krakovija)
Crveni karton: Bosić 62′

0
0

3 Komentara

  1. Ko štiti upravu Cvetković Maček,uništiše klub i onda zbogom.Sve komplet upravu u zatvor i oduzeti im nezakonitu imovini koju stekli angažovanjem u klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter