1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN POPOVIĆ: Spreman sam da ako bude trebalo da zamenim Borjana, Zvezda na mene može da računa!

Objavljeno: 29.01.19 u 09:00

Crvena zvezda je sa 2:0 pobedila nemačkog niželigaša Nordhauzen, a dobar utisak u drugom poluvremenu ostavio je golman crveno-belih Zoran Popović.

Dva zicera imao je Nordhauzen, dve situacije jedan na jedan, ali se čuvar mreže crveno-belih sjajno postavio i skinuo dva čista zicera. Posle utakmice je izneo svoje utiske.

– Bila je ovo prva prijateljska utakmica za nas u Antaliji, odigrali smo po 45 minuta, malo je teren bio teži, odigrali smo dobru utakmicu, najvažnije je da smo pobedili – istakao je posle meča sa Nordhauzenom, Zoran Popović i nastavio:

– Ovoga puta sam imao sreću da odbranim, tako je to u fudbalu, nekada to budu golovi, na moju sreću danas sam dobro reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Spekuliše se o tome da bi Milan Borjan mogao da napusti Crvenu zvezdu, a kao ‘zapeta puška’ svoju šansu čeka Zoran Popović, spreman je da nasledi sjajnog kolegu.

– Naravno da jesam, ali ne razmišljam o tome, Crvena zvezda uvek može da računa na mene, sedeo na klupi ili bio na terenu kad god da dobijem šansu daću sve od sebe.

Cilj na proleće je jasan, dupla kruna.

– Cilj je dupla kruna, borićemo se za to i verujem da ćemo je podariti navijačima – zaključio je Popović.

0
0

1 Komentara

  1. Tako treba zvezdo tucite nizeligase a neka vas u ovoj sezoni cesto prati MALER da vas tuku redom SUPER LIGASI, neka bude tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter