1
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Crvena Zvezda v SSC Napoli goalkeeper Milan Borjan (L) and Marko Marin Beograd, 18.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLUKA U FEBRUARU: Izneti predlozi, sledi rasplet oko statusa Milana Borjana!

Objavljeno: 27.01.19 u 09:52

Klub je čuvaru mreže ponudio 500.000 evra, plus bonusi po sezoni po čemu bi bio najplaćeniji domaći igrač, a nastavak pregovora uslediće posle Antalije.

Svako je izneo na sto svoje predloge, a nastavak pregovora sledi posle priprema u Antaliji. Nema potrebe za žurbom, pošto prema klauzuli, koja je ispunjena jesenas po broju nastupa Milan Borjan je do juna 2020. godine član Crvene zvezde. I zaslužio je reprezentativac Kanade povišicu po kojoj bi, kako saznaje HotSport godišnja plata iznosila 500.000 evra plus bonusi.

Ukoliko se posao realizuje čuvar mreže postaće najplaćeniji domaći igrač u timu i saradnja bi u tom slučaju trajala do juna 2022. godine.

Ovi uslovi su prihvatljivi za obe strane i jedina „kočnica“ pre parafa je sklapanje dogovora oko visine obeštećenja, koje Borjan želi da bude fiksno, kako bi neki klub iz Evrope u nekom od narednih prelaznih rokova mogao da plati. U klubu su za tu opciju, ali da ona iznosi više od pojedinih predloga i kada se ova stavka utanači uslediće potpis. Žurbe nema i priča može da se nastavi na kraju sezone, ali rukovodstvo želi da temelj ekipe ostane duže u klubu.

0
0

1 Komentara

  1. Borjan je najbolji igrac zvezde i to bi bilo jedino pojacanje do sada.ovi stoperi sto ce igrati ispred njega su najgori deo tima. svi su slabi sa tehnikom i ne znam kako ce se lopta iznositi iz zadnje linije.svako ko izadje visoko i napadne nas zadnji red bice panika i samaranje lopte.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter