2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA ŠANSA ZA SRBINA: U Zvezdi bio najbolji strelac, onda doživeo debakl – sada karijeru oživljava u Južnoj Koreji!

Objavljeno: 24.01.19 u 16:22

Srpski internacionalac blizu je prelaska u novi klub.

Kako prenosi štampa u toj zemlji, Aleksandar Pešić karijeru će nastaviti u Južnoj Koreji.

Kako srpski internacionalac nema dobru sezonu za sobom, on će novu šansu potražiti u redovima Seula, sa kojim je na pragu potpisivanja ugovora. Ova ekipa ima prostor za još jednog stranog igrača, pa bi to mesto trebalo da popuni nekadašnji napadač crveno-belih koji je na 11 utakmica ove sezone u prvenstvu Saudijske Arabije postigao samo jedan gol.

Njegov sadašnji klub, Al Itihad ima mesta za osam stranih igrača, a u ovom momentu u svojim redovima ih ima 11 jasno je da će pojedincima morati da se zahvale na saradnji. Do sada je konkurenciju Pešiću predstavljao brazilski internacionalac Romarinjo, ali kako je kao velika zvezda iz PAOK-a pre nekoliko sedmica stigao Aleksandar Prijović, izvesno je da će Pešić morati da ‘pakuje kofere’.

FOTO: STARSPORT

Sezona u Južnoj Koreji počinje 1. marta, pa će Srbin imati dovoljno vremena da se privikne na novi klub, koji je danas napustio nekadašnji igrač Mačve Bojan Mitić, čime je oslobođeno mesto za novajliju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter