Pregovori su u zavrsnoj fazi, a očekuje se da do odlaska u Antaliju usledi realizacija sa zamenikom kapitena.

Pokušava Crvena zvezda da ispuni svoje planove na startu 2019. godine, kada je u pitanju igrački kadar i sledi realizacija još nekoliko poslova.


Kako je najavio HotSport pre nekoliko meseci pregovori su u završnoj fazi sa tri igrača koja u narednom periodu treba da produže ugovore sa šampionom Srbije. Jedino na leto vernost ističe Vujadinu Saviću, pa se do subote i odlaska ekipe na drugi deo priprema u Antaliju očekuje paraf do juna 2021. godine uz povišicu plate na 300.000 evra po godini.

Sledeci na listi je Milan Borjan, koji je skoro ispunio klauzulu po kojoj ima ugovor do juna 2020. godine, a klub želi da ga nagradi za sjajan učinak i uz produžetak dobije godišnja primanja u iznosu od 500.000 evra. Jedna od poluga ekipe Branko Jovičić dobiće takođe povišicu na 300.000 evra po sezoni i tako Zvezda dalje hoće da zadrži trio, a posebno da igrači budu zadovoljni pošto im pripadaju glavne uloge i imali su značajan uticaj na uspehe u Ligi Evrope i Ligi šampiona. Ukupno bi na taj način ova tri igrača godišnje zaradila 1,1 milion evra.

Heroj pobede nad Liverpulom Milan Pavkov je pre dva meseca potpisao novi ugovor na četiri godine. Nema šta, radi se planski na jačanju tima za drugi deo sezone i izlazak na letnje evropske kvalifikacije.