3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKAJU SE POTPISI: Zvezda Borjanu, Saviću i Jovičiću daje ponudu koja se ne odbija – ukupne povećane plate preko milion evra

Objavljeno: 24.01.19 u 12:15

Pregovori su u zavrsnoj fazi, a očekuje se da do odlaska u Antaliju usledi realizacija sa zamenikom kapitena.

Pokušava Crvena zvezda da ispuni svoje planove na startu 2019. godine, kada je u pitanju igrački kadar i sledi realizacija još nekoliko poslova.

Kako je najavio HotSport pre nekoliko meseci pregovori su u završnoj fazi sa tri igrača koja u narednom periodu treba da produže ugovore sa šampionom Srbije. Jedino na leto vernost ističe Vujadinu Saviću, pa se do subote i odlaska ekipe na drugi deo priprema u Antaliju očekuje paraf do juna 2021. godine uz povišicu plate na 300.000 evra po godini.

Sledeci na listi je Milan Borjan, koji je skoro ispunio klauzulu po kojoj ima ugovor do juna 2020. godine, a klub želi da ga nagradi za sjajan učinak i uz produžetak dobije godišnja primanja u iznosu od 500.000 evra. Jedna od poluga ekipe Branko Jovičić dobiće takođe povišicu na 300.000 evra po sezoni i tako Zvezda dalje hoće da zadrži trio, a posebno da igrači budu zadovoljni pošto im pripadaju glavne uloge i imali su značajan uticaj na uspehe u Ligi Evrope i Ligi šampiona. Ukupno bi na taj način ova tri igrača godišnje zaradila 1,1 milion evra.

Heroj pobede nad Liverpulom Milan Pavkov je pre dva meseca potpisao novi ugovor na četiri godine. Nema šta, radi se planski na jačanju tima za drugi deo sezone i izlazak na letnje evropske kvalifikacije.

0
0

3 Komentara

  1. Ne znam koji je ovo fazon?! Nije Zvezda htela da produži ugovor sa Degenekom, najboljim igračem odbrane, već su ga praktično nasilno isterali iz kluba o čemu je on pričao u intervjuu za jedan list iz Australije a sa druge strane žele da produže ugovor sa Savićem štoperom koji nas je pruženom igrom u Parizu zavio u crno! Šta će nam Savić onako spor I tehnički inferioran?! Valjda nećemo sa njim napadati Evropu?!

    0
    0
    Odgovori
    • Nisu hteli da produže, jer su prihvatili dobro obeštećenje. Verovatno da su čekali, ne bi imali tako dobru ponudu. Sa druge strane, slažem se da treba prodati Savića, ubrzati komplet odbranu sa brzim i fizički spremnim igračima iz inostranstva , kupiti stranog levog brzog , fizicki spremnog beka i kvalitetnog stranog štopera jer smo tanki u odbrani, ali samo pod uslovom da se podigne ograničenje na 6 stranaca.

      0
      0
      Odgovori
      • Bravo “Prike”, vidi se da se razumeš u fudbal kao novorođenče u video igrice! Ti bi da se dovedu novi “kapitalci” afričkog porekla, preko čuvene agencije za kupoprodaju afričkih berača banana “IP Consulting”, koja prilikom sklapanja ugovora sa Zvezdom odmah promoviše berače banana u “kapitalce”! Setimo se vrsnih štopera koji su u poslednje vreme došli preko ove agencije, a to su Izvrsni M’bođ, sjajni Edson, zatim Fibel, Ze Markos I desni bek Viveiros! Ostavili su neizbrisiv trag u Zvezdi, ali na njenoj blagajni!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter