0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPER POJAČANJE: Napredak angažovao naslednika Vukanovića

Objavljeno: 22.01.19 u 14:47

Ekipa iz Kruševca uspela da angažuje provereno krilo koje ima i internacionalno iskustvo u Češkoj.

Otisao je Aleksa Vukanović u Crvenu zvezdu, a Napredak je posle samo nekoliko dana angažovao naslednika i novi igrač ekipe iz Kruševca je Miljan Vukadinović (26). Jedan od najboljih igrača Zemuna odlučio je da se posle godinu i po dana u Gornjoj Varoši preseli u klub koji sa klupe predvodi iskusni trener Milorad Kosanović. Ugovor je parafiran do juna 2021. godine.

Brzonogo krilo je karijeru počeo u Hajduku sa Liona, a onda je usledio nastavak karijere u Češkoj. Preselio se u MAS Tobarsko i posle dobrog učinka usledila je selidba u Mladu Boleslav. U julu 2015. godine prelazi u Slaviju iz Praga, ali se posle jedne sezone vratio u Mladu Boleslav. Napustio je Češku u junu 2017. godine i postao oslonac Zemuna i bio je najzaslužniji za opstanak prosle sezone. Ove je upisao 20 mečeva, postigao je tri pogotka i imao je četiri asistencije za 1.719 minuta provedena na terenu. „Čarapani“ su dobili pojačanje po meri, bez dileme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter