0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Fudbal u Evropi i Aziji, košarka i Svetsko prvenstvo u rukometu

Objavljeno: 20.01.19 u 08:26

Danas nas očekuje bogat sportski program.

Dosta fudbalskih, košarkaških, kao i rukometnih utakmica.

Već od 12 časova jedan interesantan duel, igraće Betis i Đirona, a utakmicu će prenositi Sport klub 1. Na istom kanalu od 14.30 biće prenos utakmice Hadersfild – Mančester Siti, a zatim od 17 časova još jedan premijerligaški duel, između Fulama i Totenhema. Za kraj fudbalskog programa na SK1, Barselona i Leganes od 20.45.

Azijski kup se nastavlja u UAE, Jordan i Vijetnam započinju današnji program tačno u podne, a prenos je na Areni sport 2. U osmini finala danas će igrati još Tajland i Kina sa prenosom na istom kanalu od 15 časova, a od 18 igraće Iran i Oman.

Arena sport 3 će od 19 časova prenositi jadranski klasik između Cibone i Olimpije, a Arena 4 duel Baskonije i Barselone u Endesa ligi.

Nekoliko prenosa i sa Svetskog prvenstva u rukometu, u 18 časova na Areni sport 1 veoma zanimljiv duel između Brazila i Hrvatske, takođe i od 20.30 kada će igrati Island i Francuska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter