0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DNEVNIK SA KIPRA: Vukanović upisao prvi trening (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.19 u 20:05

Pre podne je bilo rezervisano za teretnu, dok su izabranici Vladana Milojevića u popodnevnom terminu radili na terenu, na kome su se zadržali najviše od dolaska u grad na Sredozemlju.

Tokom skoro dva sata treninga bilo je raznovrsnih i zanimljivih zadataka, čije izvršavanje pomaže sticanje kondicije kroz posed i brza dodavanja. I to je ono što je najviše u fokusu na pripremama.

Posle uobičajenog zagrevanja prešlo se na popularnu ševu tokom koje je bilo i najviše smeha, što je bio pravi uvod u ono što je čekalo crveno-bele.

Igrači su najpre bili podeljeni u tri grupe po osam i sve tri su bile istovremeno na terenu, u skraćenom prostoru. Poena je bila u brzim dodavanjima iz prve uz mnogo trčanja i čuvanje poseda.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zatim se prešlo na slobodnu igru, takođe u tri grupe sa po osam fudbalera – odbrana je imala zadatak da iznese loptu preko 40 metara i tada se „pretvara“ u napadače kojima je cilj bio da akciju završe pogotkom.

Na kraju se igralo na dva gola, na skraćenom prostoru od 40 metara, i poslednje pojačanje Aleksa Vukanović, koji je u subotu ujutru stigao na Pafos, odmah je iskoristio priliku da zatrese mrežu. Prštalo je sve na terenu od visokog ritma, dinamične igre i kratkih pasova uz maksimalno da dodira, a bilo je čak i jakih duela.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ekipe su se menjale u intervalima, najpre se istakao Slavoljub Srnić sa nekoliko lepih golova, da bi onda na scenu stupio i Vukanović. Crveno-beli novajlija je centaršut sa leve strane glavom efektno pretvorio u gol i tako se upisao već na prvom treningu.

Bilo je još nekoliko lepih poteza novog napadača, ali i ostalih igrača koje takmičarskih duh ne napušta ni na treninzima. Raduju se svim pogocima i vole da pobede što je odlika šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter