0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA IZ NORVEŠKE: Nžije je pojačanje za klupu!

Objavljeno: 16.01.19 u 10:54

Prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku je Musa Nžije, Norvežanin poreklom iz Gambije.

Malo je poznato o kakvom se igraču radi, te je ‘Sportski Žurnal’ odlučio da pozove bivšeg fudbalera crno-belih Bojana Zajića, koji 11 godina nastupa na severu Evrope. Nije bivši vezista crno-belih bio baš pun hvale na račun novog krilnog napadača kluba iz Humske.

Musa igra slabo u odbrani, teško ga je istrpeti kad ne ispunjava obaveze u defanzivi. Ostali fudbaleri moraće mnogo da mu pomognu kako bi tim imao korist od njega. Problem može da mu bude i mentalna snaga. Nema iskustva u inostranstvu, igrao je samo u Norveškoj gde je došao kao klinac. Biće neophodno da klub stane iza nega, da ga podrži ukoliko mu ne ide – rekao je Zajić za ‘Sportski žurnal’.

Bojan Zajić je istakao da će se Nžije teško izboriti odmah za mesto u startnih 11.

– Teško će odmah da se izbori za značajniju minutažu, više bi trebalo da ulazi u igru s klupe i bude džoker. Partizan ipak zna zašto ga je doveo, verovatno su ga iz kluba dobro pogledali… mada sam pročitao da je došao preko menadžerske agencije braće Dudić… Voleo bih da se varam i da se Nžije pokaže kao pun pogodak, ali malo sam skeptičan – zaključiio je Zajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter