0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD EGZOTIČNIH DESTINACIJA: Krstajićevi izabranici ne idu na ‘američku turneju’ zbog banalnog razloga

Objavljeno: 15.01.19 u 11:52

Verovatno je najveća žal na strani igrača koje je trebalo da Mladen Krstajić povede na ‘američku turneju’.

A od nje neće biti ništa jer organizator nije u mogućnosti da plati troškove putovanja i samo se čeka zvaničan papir u FS Srbije za otkazivanje gostovanja.

Izgleda da ce srpski klubovi ostati kompletni u pripremnom periodu pošto se očekuje otkazivanje turneje selekcije Srbije na Karibima. Trebalo je da domaći igrači pod komandom selektora Mladena Krstajića da odrade dve provere protiv Sent Kitsa (23.januara) i četiri dana kasnije se sastanu sa Barbadosom. Razlog toga što najverovatnije neće ići na dalek put je to što organizatori ne mogu da plate put i boravak ‘orlova’ i danas se očekuje da u FSS dobiju zvaničnu potvrdu.

Ekipa je trebalo na put da krene 19. januara iz Beograda, ali već upućeni pozivi igračima izgleda neće važiti i prema ranijim najavama trebalo je na put da krenu 22 fudbalera. Želja da se provere momci sa domaće scene moraće da sačeka drugu priliku, a prema planu test pred kvalifikacije je predviđen 20. marta protiv Nemačke u Frankfurtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter