7
Domaći fudbal

PARTIZAN SE ‘PROBUDIO’: Stiglo prvo veliko pojačanje, uprkos mnogo bogatijoj ponudi iz Turske! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.19 u 15:45

Tamnoputi norveški napadač Musa Nđije već je boravio u Beogradu i dogovorio sve oko dolaska u Humsku.

Musa Nđije je do 31. decembra bio član Stabeka, a prema vestima iz Norveške, jedan je od najtraženijih igrača u Skandinaviji. To što je slobodan igrač bila je olakšavajuća, ali i otežavajuća situacija za upravo crno-belih.

Partizan je danima u tajnosti pregovarao sa Nđijeem i menadžerskom agencijom Milana Dudića, bivšeg igrača Crvene zvezde, pa je još u petak krilni napadač boravio u Beogradu gde mu je predočena ponuda.

Nđije je imao nekoliko ponuda, od kojih je daleko najunosnija bila iz Turske, ali su uspeli da ga nagovore da u Partizanu napravi odskočnu dasku za klubove u Evropi, gde Nđije ipak, još uvek nije toliko poznat.

On je pristao i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom na tri godine. Dakle, Partizan se ipak probudio i stiže prvo veliko pojačanje od koga će se sigurno dosta očekivati.

Nđije igra na poziciji krilnog napadača, vrlo je brz i ima dobre tehničke mogućnosti, i pored visine od 185 centimetara. Ima 24 godine, a iako je njegova porodica iz Gambije, on je rođen u Oslu i odrastao je u Norveškoj, čije i državljanstvo ima.

0
0

7 Komentara

  1. KAKVA TURSKA ,KOJI JE TO TIM. MA NESPOSOBNA
    UPRAVA NAPOLJE. OVAJ
    IGRAC JE NA NIVO ONOG
    INVALIDA IZ RIJEKE. GDE IH
    SAMO NALAZE. UPRAVA
    SEJE MAGLU I KUPUJE VREME. MARS BRE SVI OVI
    PROFITERI IZ PARTIZANA
    KOJI NISTE UGLED TIMA.
    A POTPLACENI VOGJE
    CUTE LI CUTE. OVO NE VALJA

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije sve veliko sto dolazi iz inostranstva,pogotovo stranac ne zna jezik ne vjerujem da zna ikoga od igraca i sto je za dve sezone u ligi dao 2 gola,a igra lijevo krilo i cuvenu poziciju desetke ???Ne navijam za Partizan i mozda grijesim ali Suma je igracina za ovoga.

    0
    0
    Odgovori
    • Suma jeste igracina al dzaba kad nije normalan u glavi i misli da je Mesi .A i Ivica mu je pomogao,kad ga dovodio pravio cirkus i dao mu na znacaju vise nego Juventus Ronaldu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter