0
Evropske lige

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Uros Racic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VALENSIJA POZAJMILA RAČIĆA: Bivši Zvezdin vezista ide u Tenerife

Objavljeno: 11.01.19 u 10:38

Uroš Račić nije uspeo da se nametne u ekipi Valensije, pa će u nastavku sezone zaigrati kao pozajmljen igrač ovog kluba na Tenerifama.

On će do juna meseca nastupati za istoimeni klub, a trener Tenerifa Hose Luis Oltro je, navodno, insistirao na Račiću, u kom vidi jedno od ključnih pojačanja u borbi za opstanak. Tenerife zauzima 16. mesto, sa dva boda viška u odnosu na Ekstramaduru, prvu ispod „crte“, pa sledi izuzetno važan drugi deo takmičenja kako bi nekadašnji član Primere zadržao mesto u drugom rangu takmičenja.

Račić je uglavnom nastupao za drugi tim Valensije mada je u Kupu zabeležio jedan nastup za prvi tim, kada je oduševio navijače. Prelazak u Tenerife mogao bi da bude pun pogodak za našeg fudbalera, s obzirom na to da će imati priliku da se privikne na fudbal u Španiji, a u slučaju dobrih partija, ne bi trebalo isključiti ni mogućnost povratka na Mestalju na leto.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter