0
Fudbal

AZIJSKI KUP: Degenekov ‘hirurški start’ sprečio hladan tuš na startu, ‘kenguri’ se zatim trkli i pobedili! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.19 u 14:31

Australija je danas stigla do prvih bodova na Kupu Azije.

Puleni Grejama Arnolda su u Dubaiju sa 3:0 porazili Palestinu.

Veliki deo posla su ‘kenguri’ odradili u razmaku od dva minuta u prvom poluvremenu. Ali pre toga, stopostotnu priliku sprečio je Miloš Degenek koji je u poslednjem momentu klizećim startom izbacio loptu ispred Mahmuda Vadija koji je čekao centaršut na svega nekoliko metara od gola Metjua Rajana.

U 18. minutu Džejmi Meklaren donosi vođstvo Australiji. Nakon par driblinga je sa nešto veće udaljenosti i desne strane centrirao Tom Rogić, pravo na glavu Meklarena koji se odlično snašao i nakon skoka doneo prednost svojoj reprezentaciji. Posle dva minuta, Australija je vodila 2:0.

Gotovo ista situacija, samo druga strana terena i drugi igrači. Istrčao je kontru Kristofer Ikonomidis, ali se zaustavio u blizini kaznenog prostora, okrenuo nakon driblinga i gotovo istim centaršutem pokušao ponovo da pronađe Meklarena. Međutim, kako je centaršut bio nešto jači, lopta je otišla iznad špica Australije, ali pravo na nogu Avera Mabila koji je utrčavao.

Mreže su mirovale do poslednjih minuta utakmice, a Palestina više nije pretila. Australijanci su propustili par dobrih prilika, međutim Apostolos Janu je iskoristio odličnu ponovo nakon asistencije, druge na utakmici, Ikonomidisa.

(Izvor: YouTube/Premium Sinteis)

KUP AZIJE, 2. kolo:

Grupa B

Četvrtak:

Jordan – Sirija 2:0 (2:0)
(Al Tamari 26, Hatab 43)

Petak:

Palestina – Australija 0:3 (0:2)
(Meklaren 18, Mabil 20, Janu 90)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter