0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PELEGRINI: Arni u Kini? Glasine!

Objavljeno: 10.01.19 u 17:17

Marko Arnautović se nalazi na meti kineskih klubova, ali šef stručnog štaba Vest Hema Manuel Pelegrini ističe da su to samo glasine.

Kako je Skaj preneo, Vest Hem je odbio ponudu od 35 miliona evra za Arnautovića od neimenovanog kineskog kluba, a Pelegrini ističe da je logično da fudbalera Arnautovićevog kvaliteta želi veliki broj klubova:

– To su sve glasine. Znamo šta imamo u Marku, i verovatno ga mnogi žele jer je dobar igrač, ali on je fudbaler Vest Hema u ovom momentu, i nemamo nikakvih novosti povodom promene tog statusa.

Upitan da otkrije da li je ta priča uticala na Arnautovića, Pelegrini je insistirao na njegovom fokusu na tim i utakmicu sa Arsenalom ove subote:

– Marko je, kao i svi drugi fudbaleri umešani u glasine, mislima tu, sa nama, i želi da nastavi da igra dobro. Siguran sam da neće uticati na njega protiv Arsenala, dodao je Pelegrini.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter