0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Borjan neće biti zamena za reprezentativca Hrvatske, postaje jedan od najplaćenijih u Zvezdi?!

Objavljeno: 07.01.19 u 11:16

Slede pregovori za produžetak saradnje, a rastanak je i dalje opcija u slučaju dobre ponude iz Evrope.

Blistao je Milan Borjan na golu Crvene zvezde tokom jesenjeg dela sezone, a da li čuvar mreže ostaje u redovima šampiona Srbije biće poznato u narednom periodu.

Kako saznaje HotSport od prelaska u Gent nema ništa pošto su se u pomenutom klubu nakon prodaje hrvatskog reprezentativca Lovra Kalinića u Aston Vilu, odlučili za Tomasa Kaminskog, čuvara mreže Kortrajka, koji je dobio prednost u odnosu na reprezentativca Kanade.

Plan rukovodstva sa stadiona ‘Rajko Mitić’ je da ponudi sjajnom golmanu reviziju ugovora i poveća duplo primanja, a da saradnja traje do leta 2021. godine. Po novim uslovima Borjan može da zaradi 500.000 evra po godini plus bonusi i premije po čemu bi bio u vrhu po plati u ekipi.

Ispred bi bili samo Marko Marin i Ričmond Boaći. Ipak, rastanak je još u opticaju ukoliko stigne dobra ponuda za obe strane iz Evrope. Sledeći korak čeka angažovanje naslednika i kako smo najavili prvi ‘pik’ ukoliko Borjan ode je Vanja Milinković-Savić član Torina, koji je trenutno na pozajmici u SPAL-u.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter