2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

USKORO RASPLET: Ovo je ponuda Zvezde za Milana Borjana…

Objavljeno: 04.01.19 u 12:57

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku ostala bez Nenada Krstičića i Nemanje Milića, dok su stigli Miloš Vulić, Nemanja Milunović i Dejan Vidić.

Filip Stojković je produžio ugovor sa crveno-belima. Dva igrača su na čekanju. Jedan je Vujadin Savić koji vaga ponudu Trabzona, dok je drugi Milan Borjan. Sjajnom čuvaru mreže ugovor ističe tek 2020. godine, ali Crvena zvezda želi da sačuva ‘hobotnicu’. Spremna je da mu ponudi novi ugovor, ali je pitanje hoće li uslovi zadovoljiti reprezentativca Kanade.

Naime, Crvena zvezda je spremna da maksimalno svom najboljem pojedincu u Ligi šampiona ponudi 500 hiljada evra po sezoni. Time bi se on po platnom učinku izjednačio sa Lorencom Ebisilijom i Ričmondom Boaćijem. Plaćeniji bi bili samo Marko Marin i Džonatan Kafu koji sa svim bonusima izlaze na 700 hiljada evra godišnje.

Milan Borjan trenutno zarađuje 200 hiljada evra godišnje i lopta je sada u njegovim rukavicama. Zainteresovanih kupaca ima, ali kako HotSport nezvanično sanznaje ne i konkretne ponude na stolu.

Uskoro se očekuje da i Vujadin Savić prelomi hoće li ostati na ‘Marakani’ ili krenuti put Turske…

0
0

2 Komentara

  1. Izvinite, ali šta će nam Savić, Stojković, Čaušić, Srnić, Ebesilio, Boaći?! Gledali smo ih u LŠ i šta smo videli?! Apsolutno, ništa! Da su nedorasli za ovaj stepen takmičenja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter