2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DONETA KONAČNA ODLUKA: Dileme više nema, poznato da li se Everton vraća u Partizan

Objavljeno: 03.01.19 u 22:00

Pred fudbalerom iz Brazila u narednih šest meseci je novi izazov.

Od povratka Evertona Luiza Partizan, kako je HotSport i najavio pre nekoliko nedelja, neće biti ništa jer „karioka“ nije želeo da se, uprkos maloj minutaži u SPAL-u, vrati u Humsku.

U Kalču je u toku pauza do 19. januara, a klub iz „Ferarijevog“ grada večeras je prihvatio ponudu, pa će Everton karijeru nastaviti u Americi.

Postignut je dogovor sa ekipom Solt Lejk Sitija, koja će Evertona pozajmiti na godinu dana, pa će Brazilac od marta nastupati u MLS ligi. 

Novi klub preuzeće njegovu platu od oko 600.000 evra, a precizirani su i dodatni bonusi u slučaju dobrog plasmana. Ukoliko budu zadovoljni, čelnici ekipe iz države Jute moći će da za malo novca otkupe ugovor. Tako je Partizan ostao „praznih šaka“, pa će ukoliko klub napusti Saša Zdjelar morati da potraže neko novo rešenje, pored reprezentativca Crne Gore Aleksandra Šćekića.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter