0
ATP

UZVRATIO: Evo šta je Luka Modrić rekao o Novaku Đokoviću

Objavljeno: 02.01.19 u 19:32

Srpski teniser Novak Đoković prvo je prošle godine čestitao Hrvatima na velikom uspehu na Mondijalu u Rusiji, a kasnije je čestitao Luki Modriću za laskavro priznanje najboljeg fudbalera sveta.

Vedeta Real Madrida je sada za ‘Večernji list’ govorila o najboljem teniseru planete. Evo šta je Luka Modrić rekao o Novaku Đokoviću.

– Oduševio me kao osoba i drago mi je da sam ga upoznao. Njegove izjave o podršci našoj reprezentaciji na SP nešto su fenomenalno – rekao je Modrić.

Hrvatski fudbaler je istakao da je Novaka upoznao u Americi tokom NBA utakmice.

– Bili smo srećni kada nam je podršku iskazao jedan od najboljih svetskih tenisera. Uživam da gledam njegove mečeve, a pri tome i navijam za njega. Dakako, kada igraju hrvatski teniseri protiv njega, onda oni imaju prednost, to ne treba govoriti. Novak je veliki sportista i trebamo biti ponosni da na ovim prostorima imamo jednog od najvećih tenisera svih vremena – zaključio je Modrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter