3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SKOVAO PLAN: Ova tri fudbalera su januarska želja crno-belih, ostaje i ljubimac navijača!

Objavljeno: 29.12.18 u 10:31

Najbliži odlasku za sad je Saša Zdjelar, dok je klub odbio da u januaru proda napadača Rikarda Gomeša.

U Partizan za sad nije stigao nijedan novajlija, a neki načelan plan je da se polako krene u akciju i, kako saznaje HotSport, za sad su u fokusu tri igrača. 

Na poziciji levog beka pikiran je Ivan Obradović, mada se rasplet čeka.

FOTO: STARSPORT

Želja je takođe povratak Brazilca Evertona, ali on ima visoka primanja u SPAL-u.

FOTO: STARSPORT

Treća želja jeste strana „desetka“, fudbaler neophodan za kreaciju. U slučaju da se pojavi prava opcija, biće angažovan i desni bek pošto će Nemanja G. Miletić preuzeti ulogu štopera.

Prodaja donosi pojačanja, a klub bi mogao da napusti Saša Zdjelar, a njegova misija u Humskoj bi mogla da se završi i pre početka 2019. godine, mada je u Evropi još uvek zatišje nakon katoličnog Božića.

Crno-beli žele da ukažu šansu i igračima iz sopstvenog pogona, neki bi trebalo da se vrate sa pozajmice, potvrde kvalitet i izbore se za „mesto pod suncem“ kod trenera Zorana Mirkovića. Plan za pripreme ostaje isti, prozivka je zakazna za 9. januar, a do tad bi trebalo da stigne i neko pojačanje.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter