2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTVORENA TRKA: Kinezi spremili još bolju ponudu za Zvezdinu ‘zlatnu koku’ – sada je rastanak realan!

Objavljeno: 28.12.18 u 10:22

Posle Al Hilala, i Kinezi su ušli u trku, a u oba slučaja je obeštećenje tri miliona evra, s tim što je prvoligaš sa Dalekog istoka ponudio veću platu i sada je na potezu igrač.

Dva igrača su otišla iz Crvene zvezde, a još se vaga status Milosa Degeneka čijom prodajom može dobro da se profitira. U klub je stigla ponuda od Al Hilala iz Saudijske Arabije, juče je HotSport najavio da je ponuda stigla iz i Kine, a sada saznajemo i da je u pitanju Šangaj.

Emisari ovog kluba su pratili Degeneka u dresu Australije i Jokohame, ali su tada imali popunjen broj stranaca. Za novu sezonu im je potreban štoper i spremni su da minimalno izdvoje tri miliona evra, koliko iznosi klauzula možda i više da bi bili pobednici trke.

Crveno-beli nisu ništa prelomili pošto se ceka povratak defanzivca koji je na pripremama reprezentacije u Dubajiu i zatim će produžiti za Sidnej, a dolazak u Beograd sledi dan pred prozivku, koja je planirana 9. januara.

U klubu su razmišljali da će neko otići iz odbrane, a pored Degeneka postoji interesovanje za Savića. Za sada je došao samo Milunović, a angažovanje štopera iz inostranstva čeka rasplet ove misije u novoj godini.

Degeneku se baš i ne žuri iz Zvezde u koju je stigao letos i u prvom delu sezone je upisao 33 meča. Veliki novac uvek mami obe strane i rastanak je realan.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Za Degeneka ne kažem!! Posle onako kriminalnih partija kakve su pokazali u LŠ, ne verujem da će neko tražito Stojkovića, Savića i Čaušića! Danas se sve vidi, sve se zna! Ostaće nama Zvezdašima da uživamo u sjajnim partijama ovog tria, dokle trener bude Milojević!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter