4
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

ZVEZDA BI OPET MOGLA BITI VEZANIH RUKU: Degenek ima izlaznu klauzulu, interesovanje sa dve strane…

Objavljeno: 27.12.18 u 20:32

Nenad Krstičić iskoristio je izlaznu klauzulu i za 500 hiljada evra postao je novi član atinskog AEK-a, nije jedini u sastavu Crvene zvezde.

Nije tajna, otkrio je danas generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić da postoje ponude za štopere Vujadina Savića i Miloša Degeneka. Za zamenika kapitena znamo, u igri je Trabzon, a HotSport je saznao potencijalne destinacije gde bi reprezentativac Australije mogao da nastavi karijeru.

Jedna je Saudijska Arabija, dok je druga Kina. Ono što bi mogao da bude problem za Crvenu zvezdu jeste izlazna klauzla koju Miloš Degenek ima, a ona iznosi tri miliona evra. To za bogate Azijate nije problem, ali…

Veliko je pitanje želi li Miloš Degenek da sa 24 godine karijeru nastavi u Aziji iz koje je došao kako bi gradio evropsku karijeru. Imao je odličnu sezonu u Evropi sa Crvenom zvezdom, te mu je verovatno cilj da se kasnije oproba u nekoj od najjačih liga.

Bilo kako bilo i nož i pogača su u rukama Miloša Degeneka, jer ako dođe ponuda veća od tri miliona evra Crvena zvezda se ništa ne pita. Ipak, sa druge strane svakako da bi uprava kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ bila više nego zadovoljna zaradom, jer je reprezentativac Australije doveden za 200 hiljada evra.

0
0

4 Komentara

  1. Dobar je on decko,ali kao i svaki „money oriented guy“ on nema osecanja na koje mi jos iracionalno mislimo. Njemu nije zao sto nije igrao za Srbiju, bre!? Tako rece i to jos iskreno rece! Ali, dobro, on je dobar decko, dobro je odradio svoje zadatke i to je to. Neka mu je sa srecom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter