0
Evropske lige

SKANDAL TRESE APENINE: Naingolan – ‘Navijači mogu da me poljube u du*e’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.18 u 00:07

Rađa Naingolan je bez dileme jedan od najboljih vezista Evrope, možda i sveta, ali bi najnoviji skandal skupo mogao da košta Belgijanca, koji se ionako nalazi na „lošem glasu“.

Naingolan je ovog leta u Inter stigao iz Rome kao nosilac igre, ali je sem sporadičnih bljesaka pokazao jedno veliko ništa.

U Interu su razmatrali kako da se rastanu sa njim, a poslednja dva dana su ih dodatno učvrstila u toj nameri.

Naingolan je prvo dva puta u nedelji zakasnio na trening, da bi danas javnost imala prilike da posredstvom italijanskih medija dođe do audio snimka njegove konverzacije sa nekim od prijatelja.

On je istakao da mu je „dosta Intera“, dodavši da želi da se vrati u Romu, da bi potom započeo sa uvredama:

– Majko, razapinju me. Želim nazad u Romu. Misle da sam gotov, i neka ih. Uvek sam pokazivao na terenu koliko vredim i ućutkivao kritičare. Kad to uradim opet, neki od tih navijača što me pljuju će doći da me poljube u du*e. Toti mi je prijatelj, mogao bi da pogura sve. Mada bih prvo morao da ovde napravim haos, istakao je Naingolan.

Zvanične potvrde još uvek nema, ali nije ni demantovano, tako da se čini da su njegovi dani ne samou Interu već možda i u Seriji A odbrojani. A veliko je pitanje ko će uopšte želeti da mu pruži priliku, s obzirom na sve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter