2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Doneta odluka o sudbini Zorana Mirkovića!

Objavljeno: 24.12.18 u 09:50

Nakon što je pre desetak dana posle remija sa Mačvom po mećavi Zoran Mirković najavio da će razmisliti oko nastavka posla na klupi Partizana, danas je doneta odluka.

Postignut je dogovor da se zajedno nastavi, a sledeći korak je rešenje statusa pojedinih igrača i moguća pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Posle kratkog odmora i povratka u Beograd, kako saznaje HotSport, popularni Bata je imao radni sastanak sa ljudima iz kluba na kojem je „prelomio“ da ostaje na mestu šefa stručnog štaba, što danas treba da se zvanično potvrdi iz Humske.

Kod bivšeg asa Juventusa bila je ozbiljna dilema da li da nastavi dalje, ali kako stvari stoje predvodiće ekipu u 2019. godini.

Sledeći zajednički koraci su predviđeni u rešavanju statusa pojedinih igrača, a pre svega prodaje i onda dolaska dva ili tri fudbalera, koja mogu da donesu dodatni kvalitet. Ova ulaganja zavise od prodaje Zdjelara i eventualno mladog Markovića što treba da se iskristališe do starta priprema. Prozivka je zakazana za 9. januar i posle dve nedelje sledi selidba u Antaliju, gde je Partizan zakazao pet test utakmica.

0
0

2 Komentara

  1. ljudi bio je legenda ali ovde nesto nestima,svaki drugi trener bih posle ovakvih rezultata bio oteran ili bi sam napustio mnogo pre, Bato izvini ali nisi kapacitet za PFC, a nama krivi igraci dajte Nikolicu ovu ekipu da vidimo kako bi igrali,….u zabludi smo velikoj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter