0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODRŽANA SEDNICA: Skupština Zvezde overila novi mandat predsedniku Mijailoviću

Objavljeno: 23.12.18 u 16:25

Prvi čovek kluba podneo je izveštaj urađenog u godini na izmaku koja se smatra istorijskom i najavljeni su novi projekti na mnogim poljima.

Nema dileme da je 2018. godina jedna od najuspešnijih u istoriji Crvene zvezde, a danas je održana Skupština kluba na kojem je bilo prisutno 40 članova od ukupno 71.

U sali ‘Medija centra’ usledila je overa novog mandata Svetozaru Mijailoviću, koji je na izborima nedavno kao jedini kandidat dobio podršku članova da do 2022. godine bude na kormilu kluba iz Ljutice Bogdana.

U svom izveštaju Mijailović je potencirao rezultate u Evropi, dominaciju u Srbiji, velika ulaganja u infrastrukturu (oko deset miliona evra) i finansijsku stabilizaciju, kao i otplatu dugovanja koja su trenutno oko deset miliona evra, ali da ne opterećuju normalno funkcionisanje kluba.

Igrači su isplaceni, kao i Radna zajednica, a sledi ojačavanje na mnogim poljima u cilju da i naredna godina bude berićetna. Na kraju Mijailović je najavio da veruje u tim na terenu, sportski sektor i najavio je da neće doci do promena u Upravnom odboru.

Počasni predsednik Dragan Džajić je istakao da klub ne sme da se uspava na lovorikama uspeha i da bi trebalo da se nastavi uspon, a planove je izneo i generalni direktor Zvezdan Terzić potencirajući da je ostvareno primarno da se klub polako vraća na staze stare slave i da ostaju uvek najviši ciljevi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter