8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJNA PONUDA MENJA PLANOVE: Zvezdin ‘stub’ ekipe na raskrsnici – da li je vreme za odlazak?

Objavljeno: 20.12.18 u 21:15

Štoper je u najužoj konkurenciji da bude izabran kao pojačanje, a obeštećenje nije problem da se isplati crveno-belima.

Počinju da se prave kombinacije za pojačanja širom Evrope, a prema najavama iz Turske posle Radosava Petrovića na listi eventualnih pojačanja Trabzona nalazi se Vujadin Savić.

Defanzivac Crvene zvezde je pregovarao oko novog ugovora sa šampionom Srbije, ali dobra ponuda mogla bi da promeni njegove planove i da ponovo u 2019. godini brani boje drugog kluba u Evropi.

Obeštećenje za crveno-bele nije problem pošto je ugovor validan do juna.

Savić se trenutno nalazi na odmoru, a svoj dalji status rešiće verovatno na početku januara, kada će biti konačno poznat ishod razgovora sa čelnicima iz Ljutice Bogdana.

Tokom karijere Savić je nastupao za Rad, a nakon prvog mandata na ‘Marakani’ se preselio u Bordo i nosio je preko granice još dresove: Dinama iz Drezdena, Arminije, Votforda i Šerifa odakle se u junu 2017. godine vratio u Zvezdu.

U drugom mandatu je upisao 51 utakmicu. Turci su zapeli, a da li ce uspeti biće poznato uskoro…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

8 Komentara

  1. Pa, rekao sam u komentarima da igrači koji su lični ljubimci trenera Milojevića (Stojković, Savić, Čaušić, Srnić i Milijaš) mogu poći u inostranstvo samo u zemlje bivšeg SSSR-a, u drugu ligu Kine ili u Koreju! Oni kao lični ljubimci trenera imaju u startu prednost, nad ostalim igračima! Primer: Meleg i Jevtović uopšte ne dobijaju šane a Joveljić je dobija samo na apotekarsku kašičicu, u zaustavnom vremenu! Dalje, i „kapitalci“ iz Afrike spadaju u nedodirljive i lične ljubimce trenera Milojevića, u koje on ima neograničeno poverenje, a to su; nezaobilazni Ben, debeljuškasti Ebesilio, koji samo što nije proradio i naravno Boaći, maneken na terenu, koji samo džogira u krugu centra! Zbog ovog nakaradng odnosa prema ličnim ljubimcima ispašta Zvezda, koja je zauzela „odlično“ poslednje mesto u grupnoj fazi LŠ!

    0
    0
    Odgovori
      • „Vrabac“, ti nemaš veze s mozgom! Dovoljno je samo kakav si „nick“ uzeo, koji tačno odražava tvoj intelektualni nivo! Da li si ti uopšte gledao obe utakmice Zvezde protiv PSŽ?! Ako jesi, da li si primetio da su posle onakve smejurije od prikazane igre, potpuno neupotrebljivi Stojković, Savić i Čaušić, za dalji boravak u timu Zvezde?! Ili ti smatraš za vrhunska ostvarenja onu bruku koju su nam ova trojica prikazala?!

        0
        0
        Odgovori
    • Лично очекујем да остане до јуна. Капитен је екипе и верујем да ће желети да подигне пехар(е) на крају сезоне…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter