4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLAN ZVEZDE: Ako propadnu pregovori oko Ivanića, evo koji igrač iz Srbije je alternativa

Objavljeno: 19.12.18 u 10:22

U Ljutice Bogdana uveliko rade na dovođenju pojačanja.

Crveno-beli imaju nacelan plan za dovođenje novajlija, a ne žele da nagomilavaju igrače već samo na pozicijma koje su neophodne i od leta u novim evropskim kvalifikacijama

Već nekoliko prelaznih rokova Crvena zvezda juri Mirka Ivanića iz Bate Borisova. Uspeo je šampion da iz Belorusije vrati štopera Nemanju Milunovića i ponovo je upućen poziv reprezentativcu Crne Gore. Posle velikih uspeha dve sezone u Evropi lakše se igrači vraćaju i pogotovo što crveno-beli mogu da pariraju sa dobrim plaćanjem ostalim klubovima. Ipak, kako sazanaje HotSport sada je sve u rukama najboljeg kluba Belorusije hoće li i za koliko da prodaju Ivanića!? Ukoliko ‘zacepe’ cenu od posla nema ništa…

Spominje se da je moguća zamena Miloš Vulić, kapiten Napretka iz Krusevca. Talentovani igrač je na skeneru skauta Zvezde i ima dobre reference. Jasno je da tokom januara pored odlazaka želja je da se dovedu novajlije kojima je potreban period da se uklope u sistem trenera Vladana Milojevića, kako bi u letnjim evropskim kvalifikacijama mogli da budu u ekipi.

FOTO: STARSPORT

Razgovori traju na nekoliko starana, a ostaje da se sačakaju naredni dani pred Novu godinu i vesti iz Belorusije. Uglavnom postoje dve opcije za jednu poziciju kreatora, koju je imao Lorenco Ebisilijo. Holanđanin ostaje, ali treba misliti na budućnost.

0
0

4 Komentara

  1. Možda je Ivanić dobar igrač, ali ga nikada ne bih doveo u Zvezdu, jer Zvezda je srpski klub, ponos srpstva a Mirko Ivanić, koji je poreklom iz Bačkog Jarka, naseljenog kolonistima iz banjalučke regije, je izdao Srbiju i otišao da igra za C.Goru, najanti-srpskiju zemlju na svetu, uz Albaniju!

    0
    0
    Odgovori
  2. KOGA BRE OVO INTERESUJE, PISITE NESTO O EPSKOM VECERASNJEM SUSRETU IZMEDJU PONOSA SRBIJE I TURAKA! OVO MOZDA NEKOG I INTERESUJE ALI U INDIJI PAKISTANU MOZDA GANI I EVENTUALNO EGIPTU I ALZIRU! NAPISAO SAM MOZDA!

    0
    0
    Odgovori
  3. обадвојица ,зашто не ?.требамо имати конкуренцију у тиму.показало се у лиги шампина колико недостаје везних и играча у средине ,онда је и одбрани лакше.довео би обадвојицу плус ђуричића или крунића а умијесто срнића чаврића

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter